VITAL REMAINS - Dechristianize Dodano: 2006-09-04 20:29
Oj, cieżki orzech do zgryzienia. Suzuki zapierdala jak głupi ! Szkoda tylko, że gary brzmią zbyt sterylnie. Troche to brzmi jakby nap ....l w karton ... tak czy siak mocny album !
.
Dodano: 2006-09-04 20:34
o tak ! Zważywszy na fakt, że na "Dawn ..." chociazby nie geral tak szybko. A poza tym Vital pomimo swej brutalnosci gra bardzo epicko :twisted:
.
Dodano: 2006-09-04 20:37
rozpieprzyło mnie wstawienie hiszpańskich gitar. Tak jak napisalem to wykracza bardzo mocno poza ramy death. Naśladownictwo stylu jest troche widoczne na Smrodzie Odkupienia Deicide
Dodano: 2006-09-04 20:43
ale wiesz co bartas ... pusc sobie po 5-10 sekund poczatku kazdego kawalka ... niestety zaczynaja sie bardzo podobnie :? to JEST mankament
.
Dodano: 2006-09-04 21:17
Uwagi moje na bok ... niemniej jednak napewno wyrózniajacy sie album w gatunku, ktorego ciezko jest przegapic :twisted:
.
Dodano: 2006-09-04 21:20
zastanawia mnie jak by to wygladalo z Peterem.... bo slyszac tam jgo arise!! chyba bym sie pocial 
Dodano: 2006-09-04 22:18
Peter niech podbija galaktyki ze swoim Vaderem :lol:
.
Dodano: 2006-09-06 19:48
Wszystko fajnie ale produkcja ssie pałke :evil: werbel brzmi tragicznie.
Pozatym jakos nie moge strawic tego albumu niby brutalnie a tu nagle jakies szwedzkie harmonie i słodkie melodyjki.Te brutalne rify tez jakies podobne do siebie i niektore niezbyt wyszukane no i kawałki za długie.To nie jest prog przeciez
Nie twierdze ,ze to zły album w zadnym wypadku słysze kawał dobrej muzy ale niestety do mnie ona nie przemawia.
Dodano: 2007-05-19 19:59
nie no płyta daje czadu....cóż dla mnie "dechristianize" to naprawdę wspaniały dorobek kapeli, zeby nie powiedziec, iz najlepszy":)
Dodano: 2007-05-19 20:14
A moim skromnym zdaniem nic nie przebije albumu "FOREVER UNDERGROUND" i kawałka "I AM A GOD"... Jak dla mnie majstersztyk jesli chodzi o tego rodzaju muzyke...
Dodano: 2007-06-07 12:32
| dr_Faustus napisał(a): |
| A moim skromnym zdaniem nic nie przebije albumu "FOREVER UNDERGROUND" i kawałka "I AM A GOD"... Jak dla mnie majstersztyk jesli chodzi o tego rodzaju muzyke... |
no piosenka I am God nie powiem jest świetna:)
Dodano: 2007-06-07 14:04
to jest bez wątpienia jedna z nalepszych płyt w historii brutalnego death metau. wspaniałe, przybrudzone brzmienie(szczególnie ''kartonowo'' pukający werbelek 8) , wspaniała technika, agresja taka że łeb urywa. nie chcę się już rozczulać ale jest to zdecydowanie bardzo piękna płyta :)